Türk Tabipleri Birliği (TTB), 14 Mart Tıp Haftası kapsamında depremde tıbbi malzemelerini kaybeden intörn hekimler de dâhil olmak üzere tüm depremzede hekimler ile dayanışma örmek için bir çalışma başlatmıştı.
Dayanışma kapsamında, depremzede hekimlerin  TTB’ye başvurmaları halinde, ihtiyaç listesinde seçebilecekleri malzemeler (scrubs, stetoskop, otoskop, ışık kaynağı, terlik vb.) kendilerine iletilecektir. Depremzede hekimler, TTB web sayfasında, ilgili haberde ulaşabilecekleri form üzerinden taleplerini iletişim bilgileriyle birlikte iletecek, kendileriyle temasa geçmesini istedikleri tabip odalarını belirtecektir.
Ayrıca yukarıda sıralanan ihtiyaçlar ve  ileri teknik-teknolojik olmamak kaydıyla formun “Diğer” kısmında açıklamaları ile bildirecekleri gereksinimler, tabip odaları/koordinasyon merkezleri tarafından imza karşılığında iletilecektir.
Depremzede hekimlerle kuracağımız dayanışmayı üyelerinize duyurmanızı ve dayanışmaya katkınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Prof. Dr. Vedat Bulut
TTB Merkez Konseyi
Genel Sekreteri
 
 

Menü

Aidat Ödeme

Aidat Bilgi

 

Ziyaretçi Sayacı

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün168
mod_vvisit_counterDün395
mod_vvisit_counterBu Hafta1715
mod_vvisit_counterBu Ay10557
mod_vvisit_counterTüm Zamanlar1086526